Kırıkkale'yi iyi yönde geliştireceğiz

Kırıkkale

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, hep birlikte çalışarak Kırıkkale'yi istenilen seviyeye ulaştıracaklarını söyledi. Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Pekdoğan, 30 Mart'ta seçimi kazanacaklarını iddia etti.

KIRIKKALE HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK

Eski Saadet Partili Musa Ateş ve ekibi, MHP Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan’a destek vereceklerini açıkladılar. Yaklaşık 200 kişilik bir kişiyle büroyu ziyaret eden Ateş ve ekibi yerel seçimlerde Pekdoğan’ı yanında seçim çalışmalarına destek vereceklerini belirttiler. Pekdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılım yapan herkese tek, tek teşekkür etti.  Seçim bürosuna günde yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirterek, “Bu vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.

 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 11 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, bir olalım, birlik olalım, diri olalım diyerek herkesi MHP çatısı altında çalışmaya davet etti. Merkez bürolarının açıldığını günden beri çalışmaların daha da hız kazandığını belirten Pekdoğan, büronun halkın hizmetinde olduğunu ve geç saatlere kadar vatandaşlarla istişare yaptıklarını bildirdi. Mahalle toplantılarına da önem verdiklerini belirten Pekdoğan, kent genelinde gezmedikleri mahalle kalmayacağını ve bu konuda vatandaşların özel davetlerinden de çok memnun olduklarını ifade etti.

 

KIRIKKALE İÇİN HEP BİRLİKTE

Kırıkkale’yi yöre, bölge, köy farkı gözetmeden yöneteceğini belirten Mustafa Pekdoğan da, “Bugüne kadar şuralı buralı muhabbetleriyle koskoca bir köy görünümünde kurtulamayan Kırıkkale’mizin artık kendine gelme zamanıdır. Biz tüm Kırıkkale’nin desteğini bekliyoruz. Kırıkkale halkı da bize olan teveccühünü sandıklara yansıtırsa şehrimizi el birliğiyle ayağa kaldırır, özlenen, modern görünümüne kavuştururuz. ” dedi. Hizmetlerin yeniden artacağını ve yeniden başkan olması durumunda Kırıkkale halkının hizmetkârı olacağını belirten Pekdoğan, mevcut Belediye Başkanı gibi kimseye tepeden bakmayacağını kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız